Pluktuin

Pluktuin Bloem is gelegen vlakbij de Oude Molen van Weerde en bevindt zich op één van de mooiste plekjes in Weerde. Het plukveld ligt aan een drukbezochte wandel- en fietsroute langsheen de Zenne en tussen boerenakkers.

Laat je meenemen doorheen een wirwar van paadjes en leuke plekjes vol kleurrijke bloemen. Vergeet de tijd en geniet met volle teugen. Gegarandeerd dat je met een blij gevoel naar huis gaat!

Je kan onmiddellijk aan de slag met een emmertje water en een snoeischaar om zelf een veld-vers-boeket te plukken. We hebben ook bloemen om te drogen die je gemakkelijk met een bloemenplukmand kan verzamelen.

Je eigen gevoel volgen bij het plukken en samenstellen van je boeketje is de beste leidraad. Heb je toch twijfels en weet je niet goed hoe eraan te beginnen, we staan heel graag voor je klaar. Indien gewenst kan je boeket mooi ingepakt worden en wordt het meteen een persoonlijk cadeau. Je heb al een mooi zelf-geplukt boeket vanaf 15 euro.

Wil je iemand verrassen met een zelf-geplukt boeket? Wil je jezelf graag verwennen of zoek je een origineel uitje met kinderen of vrienden? Kom dan ontspannen en beleef een gezellig plukmoment op ons veldje.

Je kan een bezoek aan de pluktuin ook combineren met een zelf meegebrachte picknick. Tussen de bloemen of aan het water, het kan allemaal.

Geen tijd om zelf te plukken? Reserveer je boeket via het contactformulier en haal het af tijdens een plukmoment.

Ons plukseizoen start eind mei, begin juni en gaat door tot in oktober. Wijzigingen zijn mogelijk vermits de bloemenkweek weersafhankelijk is. We houden jullie op de hoogte via onze sociale media.